Theorie

Bij het behalen van je rijbewijs moet je twee examens afleggen, namelijk een theorie en een praktijkexamen. De theorie kan op verschillende manieren worden geleerd. Hieronder vindt je de beste opties.

Ineractief theoriecursus

Tegenwoordig is de meest gebruikte methode het volgen van een online theoriecursus. Deze interactieve cursus kun je in je eigen tijd doornemen. Het enige wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. De cursus omvat verkeerstheorie, opgedeeld in een aantal verschillende hoofdstukken per categorie. Diverse onderwerpen worden uitgebreid toegelicht met interactief lesmateriaal, zoals filmpjes en foto´s. Natuurlijk worden er ook examenvragen behandeld en zijn er meer dan genoeg oefenexamens te doorlopen.

 

Spoedcursus autotheorie in 1 dag!

Tijdens de klassikale theoriecursus krijg je theorieles van een zeer deskundig docent. Je krijgt de theorie onder de knie en hebt de mogelijkheid om te oefenen met proefexamens. Voor die tijd krijg je thuis ook een gratis internettraining aangeboden. Zak je voor het theorie-examen? Dan volg je gratis de volgende cursus!

 

- Heldere lessen volledig gericht op het examen!

- Lunchpakket voor tussen de middag!

- Gratis vervoer naar het CBR,waar al een plek voor je is gereserveerd!

- Zeer grote kans dat je in 1x slaagt voor je theorie!

 

- VOL = VOL!