Welkom bij Rij-Academy Apeldoorn!

 

 

 

De Rij-Academy is een rijschool met een persoonlijke benadering, die rijlessen verzorgt in de regio Apeldoorn. Wij zijn een gedreven rijschool die kwaliteit en een betaalbare lesprijs hoog in het vaandel heeft staan. Samen met jou bespreken wij wat voor jou de beste manier is om het rijbewijs te verkrijgen. Een rijles bij ons duurt altijd ruim 60 minuten. Wij lessen met een Volkswagen golf 8 die van alle gemakken is voorzien, inclusief navigatie en airco. De auto is goed onderhouden, schoon en rookvrij!

 

 

 

Rij of faalangst

 

Gespecialiseerd in rij en faalangst lessen

 

Het is erg vervelend wanneer je last hebt van rij of faalangst. Gelukkig hoeft dit geen belemmering te zijn om je rijbewijs te halen. Bij de Rij-Academy hebben wij namelijk een gespecialiseerde instructeur op het gebied van rij en faalangst. Deze instructeur heeft een speciale opleiding gevolgd om rij en faalangst symptomen te herkennen en de lessen daarop aan te passen. Zo kan bijvoorbeeld het sfeer hierop worden aangepast en kan de instructeur meer aandacht leggen op het mogen maken van fouten. Ook kan er rekening gehouden worden met autisme tijdens de lessen. In dit geval zal de instructeur meer structuur in de lessen aanbrengen en langzaam nieuwe handelingen toevoegen aan de tot dan toe bekende handelingen.

 

Betalen in termijnen

Wanneer je voor één van onze lespakketten kiest hoef je niet het hele pakket in één keer te betalen. Het is gebruikelijk om dit in maximaal 4 termijnen (zonder rente) te betalen.Wanneer je losse lessen bij ons volgt is het gebruikelijk deze aan het einde van de les te betalen.

 

Meld je aan voor de gratis proefles

Heb je nog geen ervaring en ben je benieuwd naar wat je allemaal in een lesauto kunt leren? Schrijf je dan nu in! In de vrijblijvende proefles maak je namelijk kennis met de instructeur, de lesauto en wordt er gekeken naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je een persoonlijk opleidingsadvies. Een gratis proefles is dus een uitstekende voorbereiding op je rijlessen!

 

De voordelen van de Rij-Academy op een rij:

 

1 rijles duurt 60 volle minuten!

 

Betalen in termijnen mogelijk 0% rente!

 

Vrijblijvende proefles, die gratis is!

 

    Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

 

Flexibele rijlessen! (ook in het weekend)

 

Voordeligste autorijles-pakketten!

 

Open en eerlijk rijlessen, niet meer lessen dan nodig!

 

De rijlessen worden op een ontspannen en geduldige manier gegeven!

 

Gespecialiseerd in rij en faalangst lessen!

 

Geen onverwachte prijs verhoging van de autorijlessen en geen verborgen kosten!

 

Leerlingen worden thuis of op afgesproken plaats opgehaald en teruggebracht!

 

  

Informatie aanvragen

Heb je een vraag over rijlessen, praktijkexamen of theorie? Wil je meer weten over onze rijschool? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je altijd graag te woord en geven vrijblijvend advies op al je vragen en wensen.